Овните да се ориентират към партньорство, а Телците успяват, защото разполагат със силен

...
Овните да се ориентират към партньорство, а Телците успяват, защото разполагат със силен
Коментари Харесай

Ето какво те чака през новата седмица

Овните да се ориентират към партньорство, а Телците успяват, тъй като разполагат със мощен шанс. За Близнаците условията са нестабилни, а Раците са облагодетелствани с късмет за стабилизация. Лъвът да има вяра в шанса си, а Девите да отстранят съмненията си.

Условията за триумфа на Везните са надеждни, а Скорпионите са напрегнати и конфликтни. Представителите на Стрелец ще се заемат с изоставени задания.  Козирозите работят за одобряване на позициите си. Водолеите са под прочувствено напрежение, а Рибите разполагат с действителен късмет за удача.

Седмичен хороскоп ОВЕН 

Етап за учредяване на партньорство              

Не се оставяйте да ви манипулират, поради желанието ви да спечелите бързи пари. Звездните фактори акцентират, че идният седмичен интервал е удобен за подписване на споразумения и партньорства за взаимна делова активност. Така ще гарантирате напредъка си и ще се отбраните от офанзивите на съперниците и съперниците от деловите среди. Петък и събота са ползотворни. Неделя също, само че е малко по-напрегната. Понеделник идва с спънки, а вторник е успешен. Сряда ви носи промени, а четвъртък триумфи.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ 

Силен шанс             

Събрали сте сили, повярвали сте в тях и ще продължите да вървите решително напред. Съдбата ще облагодетелства представителите на Телец и ще ги надари със мощен шанс през седемдневието. Ще постигнете положителни облаги посредством други хора. Най-характерното е, че шансът ви ще работи интензивно и изискванията за реализиране на задачите ще са блестящо удобни. Петък е много удобен, а уикендът е нервозен и под напрежение. В понеделник сте пасивни, а вторник ви носи шанс. Сряда ще ви радва с предстоящ триумф, а четвъртък ще е непосилен.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ 

В изискванията на нестабилна обстановка            

За множеството от вас времето ще минава бързо и постоянно ще се чувствате напрегнати и отегчени. Голяма част от Близнаците са на път да преодолеят непрекъснато присъстващата в живота им двойнственост. Това може да се реализира само посредством волеви старания, които за момента в действителност би трябвало да приложите, тъй като се намирате във значим стадий. Ситуацията към вас надали може да се дефинира като постоянна. Петък и уикендът са нервни, а тази наклонност за мнозина продължава и през идващите два дни. Сряда и четвъртък ще бъдат по-благоприятни.

Седмичен хороскоп РАК 

Шанс за делова стабилизация            

С удвоени сили ще работите, с цел да приключите започнатите задания и да се подготвите за предизвикването, което стои пред вас. Седмицата е прекомерно удобна за вашата делова реализация от позиция на парични облаги и сполучливо осъществени нови инициативи. Астрологичната ви интерпретация за седмицата дава ярки инструкции за мощен волеви израз, посредством който ще достигнете до реализация на задачите си. Петък е сполучлив, а уикендът и понеделник ще са много нервни и напрегнати. Във вторник се обрисува късмет за стабилизация. Сряда е по-добра, а четвъртък дава обещание смяна.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Вярвайте в шанса си              

С задоволителен претекст ще методите към съответна задача, по този начин щото да постигнете максимума при осъществяването й, та даже и това да ви лиши от друга облага. Особено важно е да вярвате във шанса и опциите си по отношение на постигането на задачите в една или друга обществена сфера. Отмина една огромна част от стадий на напрежение. С бързи крачки се приближавате към края му, който ще настъпи със завършването на календарния месец февруари. Петък е превъзходен и реализирате задачите си. Повече неудобства носи уикенда и идващите делнични дни до сряда в това число. Четвъртък разкрива по-добър късмет.

Седмичен хороскоп ДЕВА 

Отстранете съмненията

По-добре от вас никой не може да се провежда, подхождайки прагматично и отговорно към дилемите си. В настоятелен проект новият седмичен интервал подсигурява положителни благоприятни условия за реализация, само че мнозина от Девите са разколебани за решителни дейности и по-често позициите им са неуверени вместо да са непоклатими. Истина е, че сега към вас царува неизясненост, която по никакъв метод не може да ви окуражи за съответни действия по задачите. Петък е изменчив, събота е сложна, а неделя е по-добра. Следващите три дни са сполучливи, а четвъртък ще бъде тежък.

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ 

Надеждни благоприятни условия            

Прагматично и без да губите времето си в празни приказки ще работите по привършване на плановете си. За вас тази седмица разкрива надеждни благоприятни условия за реализиране на плановете ви. В персонален проект шансът ви е по-изразителен. По отношение на деловите начинания пораждат дребни спънки, отстраняването на които ще ви коства известно време и нерви, само че ще ги преодолеете без особени усложнения. Петък и неделя са удобни, а неделя ще е по-напрегната. През делниците внимавайте! Дните носят много напрежение. Владейте нервите си!

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Напрегната и конфликтна седмица

За доста от вас седмицата ще се свързва с смяна, на работното място или в друга посока. Тази седмица ще премине в изискванията на конкурентна битка с доста напрежение и спорове в партньорските среди. Необходимо е деликатно придвижване напред. Не са малко тези Скорпиони, на които се постанова да формулират задачите си преди да влизат в конкурентни борби. Петък минава в интензивност, а уикендът е удобен. Нервният понеделник ще е последван от по-добрия вторник, а нервната сряда ще е доста сполучлива за дейните. Нервен ще е и четвъртък.

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ 

Изпълнение на изостанали цели              

Очаквани финансови доходи ще подобрят самочувствието и настроението на Стрелците. През тази седмица на Стрелците ще се наложи да са по-отговорни по отношение на решенията, които в даден миг са взели, а след това са отлагали дълго време осъществяването им. Осъществяването на тези процеси ще ви коства не малко старания, само че надали ще имате опция още веднъж да отложите подетите задания. Петък и събота са доста напрегнати, а неделя е хубава и сполучлива. Делниците също носят проблеми и кавги, само че и реализация на избраните цели.

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ 

Утвърждаване на позициите

Непредвидени задания и зараждащи проблеми ще решавате в придвижване, заради значимостта и отзвука, който биха имали върху вас. Новата седмица е удобна за реализация в материалната сфера и за подсилване на персоналните позиции. Съвместните дейности с хората от служебния или приятелския кръг са за предпочитане пред самостоятелните. Сега се намирате в интервал, който несъмнено не разрешава цялостно разрастване на персоналния капацитет. Петък е елементарен и с нищо незабележим. Събота носи промени, а неделя е хубава. Силно под напрежение и противен ще е понеделник. Останалите са сполучливи.

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ 

Силно прочувствено напрежение

Станете инициативни и с готовност за дейности. Така ще си осигурите повече благоприятни условия и по-добри приходи. Промените, годни за Водолеите през идния интервал оказват най-мощно влияние на вътрешен проект и в едни случаи унищожават прочувствения уют, а в други разсънват мощни разочарования заради непрекъснато зараждащите непреодолими спънки, които трансформират живота им в непрекъсната битка. Петък и уикендът са сполучливи, само че понеделник ще бъде много противен. Вторник и сряда ще са удобни и сполучливи, а четвъртък още веднъж приказва за проблеми.

Седмичен хороскоп РИБИ 

Реален късмет за удача              

Работейки върху плановете си, ще трупате познания и опит в поддръжка на всичко, което определяте за значимо в живота ви. Благоприятен интервал за реализация в материалната сфера посредством лични старания.Тази формулировка изключва инцидентния триумф, само че и всякаква опция за спекулации и елементарно извоювани пари. Проявете интензивност в сферите на вашите ползи и не жалете напъните си. Седмица разкрива положителни благоприятни условия. Петък е неуместен, само че сполучлив. През уикенда действайте пламенно. Успешните ви делници са вторник и четвъртък, а в понеделник и сряда резултатите ще са по-слаби.

 

За жената
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР